ГлавнаяСтихиЛирикаПейзажная → А за вікном пагілля абрикоси

А за вікном пагілля абрикоси

7 марта 2013 - Катя Андриенко


А за вікном пагілля абрикоси
Посріблене, і цятки кришталю
(за день на сонці сніг  розталий в сльози)
Закуті в лід морозом без жалю.

З-під тонкої склуватої обслони
Тендітним, ледь помітним " дзень - дзелень"
Бринять в завмерлих паросточках дзвони
Відродження життя, жадання щем.

І бачу я сама в грудневий вечір
У спалахах краплинок за вікном
Не зимне небуття, а спробу втечі
Одного тіла від страждання  в сон.

Душі ніде немає порятунку,
Тож втішимось хоч келихом вина,
Допоки пензлем дивні візерунки
На вікнах малюватиме зима.


1. ОБСЛОНА, и, жін., діал. Оболонка.

© Copyright: Катя Андриенко, 2013

Регистрационный номер №0121984

от 7 марта 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0121984 выдан для произведения:


А за вікном пагілля абрикоси
Посріблене, і цятки кришталю
(за день на сонці сніг  розталий в сльози)
Закуті в лід морозом без жалю.

З-під тонкої склуватої обслони
Тендітним, ледь помітним " дзень - дзелень"
Бринять в завмерлих паросточках дзвони
Відродження життя, жадання щем.

І бачу я сама в грудневий вечір
У спалахах краплинок за вікном
Не зимне небуття, а спробу втечі
Одного тіла від страждання  в сон.

Душі ніде немає порятунку,
Тож втішимось хоч келихом вина,
Допоки пензлем дивні візерунки
На вікнах малюватиме зима.


1. ОБСЛОНА, и, жін., діал. Оболонка.
 
Рейтинг: +2 323 просмотра
Комментарии (2)
leonid abram # 8 марта 2013 в 20:54 0
Відродження життя жаданий щем.
Саме так і проходить відродження.
Спасибі тобі Катя. З повагою леонід.
Катя Андриенко # 8 марта 2013 в 21:44 0
И вам спасибо, Леонид