ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Цiлий мiсяць на Майданi...

Цiлий мiсяць на Майданi...

20 декабря 2013 - Василий Федорченко
article176171.jpg
Василий Федорченко
Цiлий мiсяць на Майданi...
Цілий місяць на Майдані
Гомонять дурні та п’яні.

Оп’яніли «любі друзі»
Від емоцій та ілюзій.

Як на святі наречених,
Вкрай співучі і шалені.

Стали п’яні ще й дурними,
Бо з трибун керують ними.

Та їх всіх за цим весіллям
Не мине гірке похмілля.

І вождів ці п’яні дурні
Зверху скинуть під трибуни.


20 грудня 2013 р.

© Copyright: Василий Федорченко, 2013

Регистрационный номер №0176171

от 20 декабря 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0176171 выдан для произведения: Василий Федорченко
Цiлий мiсяць на Майданi...
Цілий місяць на Майдані
Гомонять дурні та п’яні.

Оп’яніли «любі друзі»
Від емоцій та ілюзій.

Як на святі наречених,
Вкрай співучі і шалені.

Стали п’яні ще й дурними,
Бо з трибун керують ними.

Та їх всіх за цим весіллям
Не мине гірке похмілля.

І вождів ці п’яні дурні
Зверху скинуть під трибуни.


20 грудня 2013 р.
 
Рейтинг: +1 467 просмотров
Комментарии (1)
Николай Угроватый # 20 декабря 2013 в 15:57 0
Идёт борьба за власть, а не за независимость Украины.
a5b76b0daff28c8ed05d3cfb4a37f769