ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → СЕРПЕНЬ ТІШИТЬ РАНКОВИМИ РОСАМИ...

СЕРПЕНЬ ТІШИТЬ РАНКОВИМИ РОСАМИ...

15 августа 2021 - Орест Мищанчук
article497404.jpg
Серпень тішить ранковими росами,
Прохолоду уже роздає,
По траві походити би босими,
Та згадати дитинство своє.

Краєвиди квітучі, барвистії,
Тихий шепіт води на Пруті,
Смак ожин за колючими листями,
Все в минулому нашім житті.

Розкидало по світу листочками,
Де здавалось життя без біди,
Бродять душі ночами куточками,
Та шукають забуті сліди.

Серпень тішить ранковими росами,
Серце рветься на рідні поля,
По траві походити би босими,
Де найкраща на світі земля...

 

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0497404

от 15 августа 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0497404 выдан для произведения: Серпень тішить ранковими росами,
Прохолоду уже роздає,
По траві походити би босими,
Та згадати дитинство своє.

Краєвиди квітучі, барвистії,
Тихий шепіт води на Пруті,
Смак ожин за колючими листями,
Все в минулому нашім житті.

Розкидало по світу листочками,
Де здавалось життя без біди,
Бродять душі ночами куточками,
Та шукають забуті сліди.

Серпень тішить ранковими росами,
Серце рветься на рідні поля,
По траві походити би босими,
Де найкраща на світі земля...

 
 
Рейтинг: +3 242 просмотра
Комментарии (2)
Марта Шаула # 18 августа 2021 в 17:22 0
Да Орест! Серпень не забаром нас покине,
тай осень у вікрнце постучитса!
Тільки б доброю була,радість нам усім дала!!!
spasibo-10
Орест Мищанчук # 20 августа 2021 в 11:25 0
spasibo=9