ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Родныя каласы

Родныя каласы

16 сентября 2016 - Егор Серов
article354898.jpg


Постаць Радзiмы маёй,
Продкаў гучаць галасы,
Я абдымаю рукой,
У полi яе каласы.
 
Шлях у гiсторыi свой,
Крочаць iмгненняў часы,
Шчасце Радзiмы маёй,
Гэта яе каласы.
 
Бачу за хатаю клён,
Вецер кране валасы,
Золатам сонечных дзён,
Ззяюць яе каласы.
 
Добры, пяшчотны мой край,
Ты заклiкаеш сяброў,
Шчодры ад нiў каравай,
З родных тваiх каласоў.


© Copyright: Егор Серов, 16 июля 2015
Регистрационный номер № 000156304

© Copyright: Егор Серов, 2016

Регистрационный номер №0354898

от 16 сентября 2016

[Скрыть] Регистрационный номер 0354898 выдан для произведения:

Постаць Радзiмы маёй,
Продкаў гучаць галасы,
Я абдымаю рукой,
У полi яе каласы.
 
Шлях у гiсторыi свой,
Крочаць iмгненняў часы,
Шчасце Радзiмы маёй,
Гэта яе каласы.
 
Бачу за хатаю клён,
Вецер кране валасы,
Золатам сонечных дзён,
Ззяюць яе каласы.
 
Добры, пяшчотны мой край,
Ты заклiкаеш сяброў,
Шчодры ад нiў каравай,
З родных тваiх каласоў.


© Copyright: Егор Серов, 16 июля 2015
Регистрационный номер № 000156304
 
Рейтинг: +1 181 просмотр
Комментарии (2)
Гerda Гordeeva # 16 сентября 2016 в 19:59 0
live1
Егор Серов # 16 сентября 2016 в 20:01 0
Спасибо огромное, Герда!!!