ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Мой город

Мой город

article215950.jpg

Квітне моя Євпаторія,

Знов зустрічає весну.

Вийду гуляти на море я,

Повною груддю дихну.

 

Сонячно, тепло, літають

В небі блакитнім птахи.

Знов у пісочку грають

В «паскі» малі дітлахи.

 

Вітер несе пелюсточки,

Білим вкриває траву.

І розквітають Квіточки

Їх для матусі нарву.

© Copyright: Евгения Войтенко, 2014

Регистрационный номер №0215950

от 20 мая 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0215950 выдан для произведения:

Квітне моя Євпаторія,

Знов зустрічає весну.

Вийду гуляти на море я,

Повною груддю дихну.

 

Сонячно, тепло, літають

В небі блакитнім птахи.

Знов у пісочку грають

В «паскі» малі дітлахи.

 

Вітер несе пелюсточки,

Білим вкриває траву.

І розквітають Квіточки

Їх для матусі нарву.

 
Рейтинг: +2 375 просмотров
Комментарии (1)
Евгения Войтенко # 16 июня 2014 в 17:55 0
Спасибо.