Осень

article215948.jpg
Осінь - маляр із палітрою пишною,
Смутком, дощами й ходою затишною.
То дерева розмалюе яскраво,
То в позолоту фарбує всі трави.
 
Скрізь павутиння на поле наносить
Та кришталеві розкидає роси.
В небі багаття на мить розведе,
Зранку тумани в гаї приведе.
 
Вдень кольори всі в палітру змішає,
Сонячним сяйвом усе прикрашає:
Милі луги та гаї, і поля.
Стане яскравою наша земля.

© Copyright: Евгения Войтенко, 2014

Регистрационный номер №0215948

от 20 мая 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0215948 выдан для произведения:
Осінь - маляр із палітрою пишною,
Смутком, дощами й ходою затишною.
То дерева розмалюе яскраво,
То в позолоту фарбує всі трави.
 
Скрізь павутиння на поле наносить
Та кришталеві розкидає роси.
В небі багаття на мить розведе,
Зранку тумани в гаї приведе.
 
Вдень кольори всі в палітру змішає,
Сонячним сяйвом усе прикрашає:
Милі луги та гаї, і поля.
Стане яскравою наша земля.
 
Рейтинг: +1 284 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!