ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Лелека пролiта

Лелека пролiта

7 июня 2014 - Леонид Жмурко
article85751.jpg 

Дивись, дивись — лелека прилетiв,
повiльно сiв на тополину вишу,
розв
iяв клекотом ранкову тишу,
даруючи своїй лелечцi
 спiв.

Вона кружляє  в неб
голубiм,
виграє срiблясто-чорним пiр’ям,
перо зронивши над самим подв
iр’ям,
благословляючи з небес наш д
iм.

Шепочу я, а голос мiй бринить -
молюсь за них iз завзяттям малечим:
о, зглянься, Боже, над гнiздом лелечим,
коли прийде пташат жадана мить.
………………………………………….
Дивись, дивись — лелека пролi
та
над гн
iздовищем з ним лелеченята.
Журливим криком тиша роз
iп’ята…
лелеча зграя в вир
iй вiдлiта.

© Copyright: Леонид Жмурко, 2014

Регистрационный номер №0219538

от 7 июня 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0219538 выдан для произведения: article85751.jpg 

Дивись, дивись — лелека прилетiв,
повiльно сiв на тополину вишу,
розв
iяв клекотом ранкову тишу,
даруючи своїй лелечцi
 спiв.

Вона кружляє  в неб
голубiм,
виграє срiблясто-чорним пiр’ям,
перо зронивши над самим подв
iр’ям,
благословляючи з небес наш д
iм.

Шепочу я, а голос мiй бринить -
молюсь за них iз завзяттям малечим:
о, зглянься, Боже, над гнiздом лелечим,
коли прийде пташат жадана мить.
………………………………………….
Дивись, дивись — лелека пролi
та
над гн
iздовищем з ним лелеченята.
Журливим криком тиша роз
iп’ята…
лелеча зграя в вир
iй вiдлiта.

 
Рейтинг: +2 313 просмотров
Комментарии (4)
Ивушка # 7 июня 2014 в 09:49 +1
Очень красиво.
Леонид Жмурко # 7 июня 2014 в 13:10 +1
buket4 спасибо.
Наталья Ильина # 8 июня 2014 в 22:04 +1
50ba589c42903ba3fa2d8601ad34ba1e 040a6efb898eeececd6a4cf582d6dca6
Леонид Жмурко # 8 июня 2014 в 22:22 +1
это один из уцелевших со студенческих пор. случайно нашёл недавно smile