ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Отiї мальви в мене пiд вiкном

Отiї мальви в мене пiд вiкном

7 июня 2014 - Леонид Жмурко
article85753.jpg 

Обличчя витираю рушником -
колись його подарувала мати.
Льняний, на ньому майор
iють маки,
мальви… як в дитинствпiд вiкном.

Пр:   Я рушника до серця пригорну,
        згадаю те, заплющуючи оч
i,
        як мати вишивала серед ноч
i
        мого дитинства казку чарiвну.

Як обгортала рушником мене

теплими, ласкавими руками.
Чола торкалась н
iжними вустами,
з молитвою: «хай лихо обмине».


Обличчя витираю рушником,
на мить здалося — пригорнула мати,
так, як колись в садочку бiля хати,
де майор
iли мальви пiд вiкном.

 

рисунок: Смирнов Евгений Владимирович Живопись (масло, темпера) Мальвы

© Copyright: Леонид Жмурко, 2014

Регистрационный номер №0219539

от 7 июня 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0219539 выдан для произведения: article85753.jpg 

Обличчя витираю рушником -
колись його подарувала мати.
Льняний, на ньому майор
iють маки,
мальви… як в дитинствпiд вiкном.

Пр:   Я рушника до серця пригорну,
        згадаю те, заплющуючи оч
i,
        як мати вишивала серед ноч
i
        мого дитинства казку чарiвну.

Як обгортала рушником мене

теплими, ласкавими руками.
Чола торкалась н
iжними вустами,
з молитвою: «хай лихо обмине».


Обличчя витираю рушником,
на мить здалося — пригорнула мати,
так, як колись в садочку бiля хати,
де майор
iли мальви пiд вiкном.

 

рисунок: Смирнов Евгений Владимирович Живопись (масло, темпера) Мальвы

 
Рейтинг: +1 370 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!