ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Беларус.

Беларус.

16 декабря 2011 - Артём Арестов

Я ціхі,ціхі беларус
То з плугам ў полі,то з касою.
І мой бялёханькі абрус
Крывавай ззяе паласою.

Я шчыры,шчыры беларус
Гляджу наўкол сумленным вокам
І моўчкі гнуся пад прымус,
І веру – Шчасце недалёка.

Я сціплы,сціплы беларус –
Мне шмат ня трэба у далоні.
Тыкеле б ежа мела густ,
Ды былі падкаваны коні.

Бяздапаможны беларус.
І ў маёй,святой старонцы,
Хоць КДБ тут ёсць і МУС,
Няма,пакуль што,абаронцы… 

© Copyright: Артём Арестов, 2011

Регистрационный номер №0005522

от 16 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0005522 выдан для произведения:

Я ціхі,ціхі беларус
То з плугам ў полі,то з касою.
І мой бялёханькі абрус
Крывавай ззяе паласою.

Я шчыры,шчыры беларус
Гляджу наўкол сумленным вокам
І моўчкі гнуся пад прымус,
І веру – Шчасце недалёка.

Я сціплы,сціплы беларус –
Мне шмат ня трэба у далоні.
Тыкеле б ежа мела густ,
Ды былі падкаваны коні.

Бяздапаможны беларус.
І ў маёй,святой старонцы,
Хоць КДБ тут ёсць і МУС,
Няма,пакуль што,абаронцы… 

 
Рейтинг: +1 386 просмотров
Комментарии (1)
Мария Гондаревская # 16 декабря 2011 в 23:14 0
Цiкаво дуже! soln