ГлавнаяСтихиЛирикаСтихи о родителях → РІДНА ДОМІВКА,БУЗОК ПІД ВІКНОМ...

РІДНА ДОМІВКА,БУЗОК ПІД ВІКНОМ...

20 января 2018 - Орест Мищанчук
article407561.jpg
Рідна домівка,бузок під вікном,
Білі лелеки над нами,
Часто блукають засмученим сном,
Душу тривожать ночами.

Мамина врода,що нам віддала,
Карі засмучені очі,
Вічна любов,що завжди берегла,
Довгі безсоннії ночі.

Запахи хліба та маминих рук
Тільки лиш згадувать мушу,
Серце затиснуто сумом розлук,
Втрати скалічили душу.

Все залишилось за обрієм мрій,
Часто у снах своїх бачу,
Десь за туманом останніх надій
Манить,тривожить і плаче...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2018

Регистрационный номер №0407561

от 20 января 2018

[Скрыть] Регистрационный номер 0407561 выдан для произведения: Рідна домівка,бузок під вікном,
Білі лелеки над нами,
Часто блукають засмученим сном,
Душу тривожать ночами.

Мамина врода,що нам віддала,
Карі засмучені очі,
Вічна любов,що завжди берегла,
Довгі безсоннії ночі.

Запахи хліба та маминих рук
Тільки лиш згадувать мушу,
Серце затиснуто сумом розлук,
Втрати скалічили душу.

Все залишилось за обрієм мрій,
Часто у снах своїх бачу,
Десь за туманом останніх надій
Манить,тривожить і плаче...
 
Рейтинг: +1 446 просмотров
Комментарии (1)
Николай Угроватый # 23 января 2018 в 06:37 0
Только воспоминания о том далёком времени, когда всё было беззаботно и радужно, не только тревожат душу, но и зовут обратно, в детство, где все ещё живы.