ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Усё будзе, як будзе

Усё будзе, як будзе

11 ноября 2014 - Алесь Казеко

Усё будзе, як будзе.

Як спрадвеку было.

Чэрвень.., верасень…

Студзень

Зноў аконнае шкло

Распісаў акварэллю.

Кружаць, кружаць арэлі

Невымоўнай тугі.

Дум маіх пераспелых

Ахінаюць  лугі

Немым покрывам белым.

 

Усё будзе, як будзе.

Ціша зімняга сну…

Толькі сцелецца студзень  

Прадвяшчае вясну.

© Copyright: Алесь Казеко, 2014

Регистрационный номер №0252287

от 11 ноября 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0252287 выдан для произведения:

Усё будзе, як будзе.

Як спрадвеку было.

Чэрвень.., верасень…

Студзень

Зноў аконнае шкло

Распісаў акварэллю.

Кружаць, кружаць арэлі

Невымоўнай тугі.

Дум маіх пераспелых

Ахінаюць  лугі

Немым покрывам белым.

 

Усё будзе, як будзе.

Ціша зімняга сну…

Толькі сцелецца студзень  

Прадвяшчае вясну.

 
Рейтинг: 0 231 просмотр
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!