ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → П О Л Т А В А - М И Л А------К А З К О В И Й - Р А Й

П О Л Т А В А - М И Л А------К А З К О В И Й - Р А Й

27 декабря 2014 - Валентин Носик
Є на планеті країна мила,
Що ніжну доньку собі зростила,
І для країни це Гордість - Слава,
Така краса одна - Полтава.

Чудові люди живуть в Полтаві,
Душею ніжні і величаві,
Робочі руки не знають втоми,
У цілім світі вони відомі.

Приспів:

             Полтаво мила - казковий рай.
             Зросли вже крила тож радість знай,
             Не бійся вітру і висоти,
             У давні мрії свої лети.

             Щоб люди- квіти, не знали болю,
             Ти душі ніжні пусти на волю,
             Нехай літають у всі країни,
             Хай Слава наша по світу лине.

Полтаво - ненько, тобі не зрадим,
А буде гірко, тебе розрадим,
Ми серце й душу в тобі зростили,
Тебе едину завжди любили.

Наш рідний краю- поля з лісами.
Давно прославлений піснями,
Полтавцям місто - душа столиця,
Краса і диво, свята водиця.

Приспів:

28.10.2011. КВН   




 

© Copyright: Валентин Носик, 2014

Регистрационный номер №0261816

от 27 декабря 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0261816 выдан для произведения: Є на планеті країна мила,
Що ніжну доньку собі зростила,
І для країни це Гордість - Слава,
Бо та краса одна - Полтава.

Чудові люди живуть в Полтаві,
Душею ніжні і величаві,
Робочі руки не знають втоми,
У цілім світі вони відомі.

Приспів:

Полтаво мила - казковий рай.
Зросли вже крила тож радість знай,
Не бійся вітру і висоти,
У давні мрії свої лети.

Щоб люди- квіти, не знали болю,
Ти душі ніжні пусти на волю,
Нехай літають у всі країни,
Хай слава наша по світу лине.

Полтаво - ненько, тобі не зрадим,
А буде гірко, тебе розрадим,
Ми серце й душу в тобі зростили,
Тебе едина одну любили.

Наш рідний краю- поля з лісами.
Давно прославлений піснями,
Полтавцям місто - душа столиця,
Краса і диво, свята водиця.

Приспів:

28.10.2011. КВН   




 
 
Рейтинг: +1 331 просмотр
Комментарии (2)
Лариса Чайка # 27 декабря 2014 в 20:39 0
Валентин,так обрадовалась,увидев слово-Полтава!!!Город мой родной,пять лет училась там.С радостью и волнением прочитала Ваш стих!!!!Прекрасно о родном городе,полтавчанах!!!Хочется услышать песню!
Привет милому краю-Полтавщине !Процветания и мира!
soln
Валентин Носик # 12 сентября 2015 в 04:52 0
Редко я сюда хожу... вот зашел и мне приятно....спасибо Лариса за теплые минутки....