ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → У К Р А Ї Н О _____М А М О

У К Р А Ї Н О _____М А М О

27 декабря 2014 - Валентин Носик
Україно-мамо, ненько мила,
Ти дала житя, зростила крила,
Кожне серце рідна зігріваєш,
То чому ж таку ти долю маєш.

Скільки вже за віру та за волю,
Лихо загубло  людям долю,
На майданах крові пролелося,
Чому ж нам матусю не жилося.

Приспів:
                Дай любові-наснаги,
                Ми піднімемо стяги,
                Ми знайдемо свій розум,
                Більш не битися грозам.

                Ми сімья побратими,
                Будем вічно живими,
                Рідну мову вернемо,
                Мир - любов збережемо.

Хай заквітнуть вулиці майдани,
Хай любов у розумі повстане,
Хай танцює молодь і сміється,
Хай ще довго - довго сердце бється.

Рідна мамо-ненько Україно,
Збережи кордони ти єдина,
Волю - правду, совість повернемо,
Бо навіщо ж в світі ми живемо.

Приспів.  


23.02. 2014.  В.К.Носик. КВН.


 

© Copyright: Валентин Носик, 2014

Регистрационный номер №0261805

от 27 декабря 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0261805 выдан для произведения: Україно-мамо ненько мила,
Ти дала житя зростила крила,
Кожне серце рідна зігріваєш,
То чому ж таку ти долю маєш.

Стільки вже за віру за свободу,
В землю полягло твого народу,
На майданах крові пролелося,
Чому ж нам матусю не жилося.

Приспів:
Дай любові-наснаги,
Ми піднімемо стяги,
Ми знайдемо свій розум,
Більш не біти ся грозам.

Ми сімья побратими,
Будем вічно живими,
Рідну мову вернемо,
Мири любов збережемо.

Приспів:

Хай заквітнуть вулиці майдани,
Хай любов у розумі повстане,
Хай танцює молодь і сміється,
Хай ще довго довго сердце бьеться.

Рідна мамо-ненько Україно,
Збережи кордони ти єдина,
Волю, правду, совість повернемо,
Бо для чого ж в світі ми живемо.

Приспів.  


23.02. 2014.  В.К.Носик. КВН.


 
 
Рейтинг: 0 282 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!