ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → У Ж Е_В І Д Б И Л О_60 -т.

У Ж Е_В І Д Б И Л О_60 -т.

10 января 2015 - Валентин Носик
Літає думка з краю в край.
І ви за нею як пташина,
Бо гарно ще біжить машина,
І ніби просить : "газу дай".

Ви все блукаєте по світу,
Зернятка все--копійочки,
Щоб пораділи діточки,
Нектар збираєте зі цвіту.

Як бджілонька, летить--летить,
Ваша "душевная" машина,
Вже просить з лайкою дружина:
О!!! Гришо!!! ..то коли ж вже жить?".

Настав-прийшов життєвий час,
Що вам суспільство наділило,
Щоб радісно жили і мило,
І пенсіон знайшовсь для вас.

Живіть радійте, кожен раз,
Що ще не кинули вас сили,
Що діточок уже зростили,
Що внуки підросли у вас.

Залиште їм тую машину,
Даруйте жіночці життя,
Бо нащо все його буття,
Якщо за нього гнути спину.

Уже відбило 60-т,
А може два рази по 30-ть,
Не стану в паспорта дивиться,
Живіть на світі дооооовго СВАТ.


Поздоровляю з юбілеєм....
Сват. Валентин Кирилович.  
10-01-2015р.




 

© Copyright: Валентин Носик, 2015

Регистрационный номер №0264232

от 10 января 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0264232 выдан для произведения: Літає думка з краю в край.
І ви за нею як пташина,
Бо гарно ще біжить машина,
І ніби просить : "газу дай".

Ви все блукаєте по світу,
Зернятка все--копійочки,
Щоб пораділи діточки,
Нектар збираете зі цвіту.

Як бджілонька летить летить,
Така вона ваша машина,
Та вже ругається дружина:
О!!! Гришо!!! ..то коли ж вже жить".

Та ось прийшов в житті той час,
Що вам суспільство наділило,
Щоб радісно жилось і мило,
І пенсіон найдуть для вас.

Живіть радійте, кожен раз,
Що ще не кинули вас сили,
Що діточок уже зростили,
Що внуки підросли у вас.

Залиште їм тую машину,
Даруйте жіночці життя,
Бо нащо все його буття,
Якщо за нього гнути спину.

Уже відбило 60-т,
А може два рази по 30-ть,
Не стану в паспорта дивиться,
Живіть на світідовго СВАТ.


Поздоровляю з юбілеєм.... Сват Валентин Кирилович.   10-01-2015р.




 
 
Рейтинг: 0 307 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!