ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Бессоння час

Бессоння час

27 февраля 2015 - Юрий Слащев
article274156.jpg

 
Бессоння тхне не свіжиною,
всю ніч, та день гризуть щури.
Тай справжні думи, довжиною -
нікчемни часом, з мішури.
Існують кроки – ненароком,
останнім подихом весни.
Питання кепського пророка:
дойшли навіщо до війни?
 
Боргів немало… Ціни - жахи!
Оскільки треба йще пройти.
Невже довічні ми невдахи -
де Моїсія нам знайти.
Марні літа як ті набої -
салютнім залпом водночас,
Питання кепського ізгої:
коли прийде вже інший час?
 
І де знайду я виправдання,
часи бессоння не пройшли.
Наскрізь серця людей страждання -
Надію, Боже, ниспошли!

 
 
27 лютого 2015 року©

© Copyright: Юрий Слащев, 2015

Регистрационный номер №0274156

от 27 февраля 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0274156 выдан для произведения:
 
Бессоння тхне не свіжиною,
всю ніч, та день гризуть щури.
Тай справжні думи, довжиною -
нікчемни часом, з мішури.
Існують кроки – ненароком,
останнім подихом весни.
Питання кепського пророка:
дойшли навіщо до війни?
 
Боргів немало… Ціни - жахи!
Оскільки треба йще пройти.
Невже довічні ми невдахи -
де Моїсія нам знайти.
Марні літа як ті набої -
салютнім залпом водночас,
Питання кепського ізгої:
коли прийде вже інший час?
 
І де знайду я виправдання,
часи бессоння не пройшли.
Наскрізь серця людей страждання -
Надію, Боже, ниспошли!

 
 
27 лютого 2015 року©
 
Рейтинг: 0 298 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!