ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → За сліпотою думи не сумні

За сліпотою думи не сумні

27 февраля 2015 - Юрий Слащев
article274075.jpg

 
Комусь це важко, а мені ж, ні грама,
бо я вже бачів, сяйва первоцвіт.
За хмарами чудова панорама -
поважно чую той яскравий світ.
 
Вже блискавка лунає передчасно,
думки пугає, гасну повесні.
Кромішня темрява, очам неясно…
Комусь це марно, тільки, не мені…
 
Годинник б'є упевнено, жорстоко -
блуждають сни навколо пустиря.
Останній постріл у доцільне око…
Якби ж, то зміг знайти поводиря.
 
Важкої долі Заповітна брама -
прийшли часи моєму викритті.
Комусь це прикро, як сімейна драма,
не ставлю крапку своєму житті.
 
Музика гра! Заклятий паладина -
сон лицар мій, дарує світ мені.
Надію маю, бо вона єдина -
за сліпотою думи не сумні.

 
 
27 лютого 2015 року.

© Copyright: Юрий Слащев, 2015

Регистрационный номер №0274075

от 27 февраля 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0274075 выдан для произведения:
 
Комусь це важко, а мені ж, ні грама,
бо я вже бачів, сяйва первоцвіт.
За хмарами чудова панорама -
поважно чую той яскравий світ.
 
Вже блискавка лунає передчасно,
думки пугає, гасну повесні.
Кромішня темрява, очам неясно…
Комусь це марно, тілки, не мені…
 
Годинник б'є упевнено, жорстоко -
блуждають сни навколо пустиря.
Останній постріл у доцільне око…
Якби ж, то зміг знайти поводиря.
 
Важкої долі Заповітна брама -
прийшли часи моєму викритті.
Комусь це прикро, як сімейна драма,
не ставлю крапку своєму житті.
 
Музика гра! Заклятий паладина -
сон лицар мій, дарує світ мені.
Надію маю, бо вона єдина -
за сліпотою думи не сумні.

 
 
27 лютого 2015 року.
 
Рейтинг: 0 266 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!