ГлавнаяСтихиЛирикаВоенная → Приснився сон…

Приснився сон…

1 марта 2015 - Юрий Слащев
article274502.jpg

 
Приснився сон: нема війни,
та під Донецьком не стріляють,
а на обійсті пацани,
на шалбани футбола грають.
Докупи збіглись шахтарі,
рідне подвір’я у пилюці.
Вони й ще зовсім не старі,
м’яча пурнають у багнюці.
Як море хлинули роки -
дитинство думи колисали.
Що як раніше байстрюки -
теж у м’яча колись «гасали».
 
Біля відкритого вікна,
з АТО «хтось» слухає новини.
Йому не сниться що війна,
людей довела до сивИни.
Не вірю ЗМІ, коментарю -
що нікого вже не вбивають.
І хто ж, довів воротарю,
що сльози очі обвивають.
Навіщо біль разворушив -
що тата вбито, жах проймає.
Тай сльози хлопця, крик души -
неповерне… Його немає…

 
YuNikS© 02.28.2015

© Copyright: Юрий Слащев, 2015

Регистрационный номер №0274502

от 1 марта 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0274502 выдан для произведения:
 
Приснився сон: нема війни,
та під Донецьком не стріляють,
а на обійсті пацани,
на шалбани футбола грають.
Докупи збіглись шахтарі,
рідне подвір’я у пилюці.
Вони й ще зовсім не старі,
м’яча пурнають у багнюці.
Як море хлинули роки -
дитинство думи колисали.
Що як раніше байстрюки…
Ми теж у м’яч колись «гасали».
 
Біля відкритого вікна,
з АТО «хтось» слухає новини.
Йому не сниться що війна,
людей довела до сивИни.
Не вірю ЗМІ, коментарю -
що нікого вже не вбивають.
І хто ж, довів воротарю,
що сльози очі обвивають.
Навіщо біль разворушив -
що тата вбито, жах проймає.
Тай сльози хлопця, крик души -
неповерне… Його немає…

 
YuNikS© 02.28.2015
 
Рейтинг: 0 317 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!