ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → ЗНОВ ХОЛОДОК БЛУКАЄ ПО СПИНІ...

ЗНОВ ХОЛОДОК БЛУКАЄ ПО СПИНІ...

11 апреля 2021 - Орест Мищанчук
article492348.jpg
Знов холодок блукає по спині,
Тривожить між лопаток за плечами
Афганістан нагадує мені,
Лиш там завжди лякав мене ночами.

Стискав до крику серце між грудей,
Душа не знала, в чім моя провина
І не хотілось бачити людей,
Лише побачити свою  дружину, сина.

З тих пір пройшло уже немало літ,
Не відчував такого я ні разу,
Але вночі перевернувся світ,
Коли пустили в дім страшну заразу.

Давно уже за себе не боюсь
І не таке прийшлося пережити,
В безсилих муках думаю і злюсь,
Як рідну половинку захистити...

Та впевнений, здолаєм цю біду,
Дасть щастя бог мені і половині,
І будем жить в квітучому саду,
Любов розтопить холодок на спині...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0492348

от 11 апреля 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0492348 выдан для произведения: Знов холодок блукає по спині,
Тривожить між лопаток за плечами
Афганістан нагадує мені,
Лиш там завжди лякав мене ночами.

Стискав до крику серце між грудей,
Душа не знала, в чім моя провина
І не хотілось бачити людей,
Лиш тільки пригорнуть  дружину, сина.

З тих пір пройшло уже немало літ,
Не відчував такого я ні разу,
Але вночі перевернувся світ,
Коли пустили в дім страшну заразу.

Давно уже за себе не боюсь
І не таке прийшлося пережити,
В безсилих муках думаю і злюсь,
Як рідну половинку захистити...

Та впевнений, здолаєм цю біду,
Дасть щастя бог мені і половині,
І будем жить в квітучому саду,
Любов розтопить холодок на спині...
 
Рейтинг: +1 118 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!