ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → ГОРЛО СТИСКАЄ КОЛЮЧИМИ ДРОТАМИ...

ГОРЛО СТИСКАЄ КОЛЮЧИМИ ДРОТАМИ...

3 апреля 2021 - Орест Мищанчук
article491875.jpg
Горло стискає колючими дротами
Капельки кисню свистять,
А за віконцем кишить ідіотами,
Маски на шиї висять.

Ходять, гуляють з дітьми і бабусями,
Купи людей біля кас,
Дихати ми через маску не мусимо,
Вірус - це все не про нас.

Вірус-убивця, нахаба непрошений,
Тільки шукає момент,
Десь біля ліжка паде,як підкошений,
Все ще живий пацієнт.

Вчора ще думав, що він зачарований,
Вірус його обійде,
Але сьогодні уже атакований
Мовчки під ліжко паде.

Руки протягує,все ще надіється,
Тільки зігнулась спина,
А за віконцем на сонечку гріється
З присмаком смерті весна.

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0491875

от 3 апреля 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0491875 выдан для произведения: Горло стискає колючими дротами
Капельки кисню свистять,
А за віконцем кишить ідіотами,
Маски на шиї висять.

Ходять, гуляють з дітьми і бабусями,
Купи людей біля кас,
Дихати ми через маску не мусимо,
Вірус - це все не про нас.

Вірус-убивця, нахаба непрошений,
Тільки шукає момент,
Десь біля ліжка паде,як підкошений,
Все ще живий пацієнт.

Вчора ще думав, що він зачарований,
Вірус його обійде,
Але сьогодні уже атакований
Мовчки під ліжко паде.

Руки протягує,все ще надіється,
Тільки зігнулась спина,
А за віконцем на сонечку гріється
З присмаком смерті весна.
 
Рейтинг: +2 145 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!