Вмовляла серце тисячу разів,
Щоб ні на крок не підпускало
Бурхливий вирій пристрасті, - зі слів,
Мережку про любов не ткало!
Вмовляла та розсипав чари день, -
Заплутав серце до безмежжя, -
Впилося ласками, з гарячих жмень,
Забувши заборони межі.
За мить, нестямний звИхрило роман
Із магії вогню спокуси, -
Надіяло собі пекучих ран...
Сміється осінь жовторуса!
Не вволило серденько мій наказ, -
Розгадує секрети долі,
Вивчає легіт слова, сутність фраз...
Густий туман на видноколі...
[Скрыть]
Регистрационный номер 0137912 выдан для произведения:
Вмовляла серце тисячу разів,
Щоб ні на крок не підпускало
До себе дужу стать, - щоб грою слів
Мережку почуттів не ткало!
Вмовляла та романтикою день
Заплутав серце до безмежжя, -
Впилось словами, ласками зі жмень,
Забувши заборони межі.
За мить, нестямний звИхрило роман
Із магії вогню спокуси, -
Надіяло собі пекучих ран...
Сміється травень світло-русий!
Не вволило моє серце наказ, -
Тепер в ілюзії, в неволі, -
Вивчає кожну букву з усіх фраз...
Густий туман на видноколі...