Lemberg

25 декабря 2011 - tania korolchuk


дихають  вікна  світанком,
сиплеться  з  неба  втіха.
морозним  тканим  серпанком
вкривається  часу  віха.

між  вулиць  п"янким  ароматом
витає  ,немов  у  трансі
цих  стін  німий  декоратор,
шукає  надію  у  шансі

останньому  шансі.До  скону
гарячим  язиком  лави,
тонкою  парою  з  льону
лишитися  духом  кави..

відкриються  стомлені  очі,
заб"ється  щиріше  серце.
ціна  однієї  ночі-
розбите  минулим  скерцо

 

© Copyright: tania korolchuk, 2011

Регистрационный номер №0008590

от 25 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0008590 выдан для произведения:


дихають  вікна  світанком,
сиплеться  з  неба  втіха.
морозним  тканим  серпанком
вкривається  часу  віха.

між  вулиць  п"янким  ароматом
витає  ,немов  у  трансі
цих  стін  німий  декоратор,
шукає  надію  у  шансі

останньому  шансі.До  скону
гарячим  язиком  лави,
тонкою  парою  з  льону
лишитися  духом  кави..

відкриються  стомлені  очі,
заб"ється  щиріше  серце.
ціна  однієї  ночі-
розбите  минулим  скерцо

 
Рейтинг: +3 352 просмотра
Комментарии (2)
Сергей Кутявин # 26 декабря 2011 в 07:33 +1
Нежное! Романтичное! soln rose
tania korolchuk # 26 декабря 2011 в 11:18 0
flo очень приятно!спасибо)