ГлавнаяСтихиЛирикаЛюбовная лирика → ... у iншому життi

... у iншому життi

3 февраля 2012 - Валерій Гребенюк
.... у іншому житті
               Валерій Гребенюк
Bирує всюди заметіль -
Снігами вистеляє м'яко,
Футюлєш лине звідусіль,
Самотності у серці мряка.

Незрозумілий стан душі -
Так прагне серденько любові!
Для тебе пишуться вірші 
І тисне відчаєм до болю.

Зiтер би все самотнім сном
Котрий із ранком проминає,
Та сонця промінь за вікном
Про долю сиву нагадає.

Лиш дотягнутися б мені,
Чи доспіватися протяжно -
Ти десь - у іншому житті
Красива-світла й недосяжна.

© Copyright: Валерій Гребенюк, 2012

Регистрационный номер №0022025

от 3 февраля 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0022025 выдан для произведения:

 

у iншому життi

    .... у іншому житті
               Валерій Гребенюк
Bирує всюди заметіль -
Снігами вистеляє м'яко,
Футюлєш лине звідусіль,
Самотності у серці мряка.

Незрозумілий стан душі -
Так прагне серденько любові!
Для тебе пишуться вірші 
І тисне відчаєм до болю.

Зiтер би все самотнім сном
Котрий із ранком проминає,
Та сонця промінь за вікном
Про долю сиву нагадає.

Не дотягнутися мені,
Не доспіватися протяжно -
Ти десь - у іншому житті
Красива-світла й недосяжна.


© Copyright: Валерий Гребенюк, 2012
Свидетельство о публикации №21202030499
Присвячується Наталочці

 

 

 
Рейтинг: +2 433 просмотра
Комментарии (2)
Людмила Снитко # 10 февраля 2012 в 13:08 0
Красиво, очень напевно на украинском!!
Что такое "Футюлєш"? - сносочку-пояснение бы дать.
Бажаю успіхів!!! 30
Валерій Гребенюк # 21 мая 2012 в 05:54 0
Спасибо за отзыв!

"Футюлєш" - дословно свист , но можно понимать как завывание холодного ветра в ушах на высоких тонах , что сравнимо со свистом.

заходите еще буду рад Вас видеть на своих страницах в інтернете.

с ув.
buket7