ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → До дня соборностi Украiни

До дня соборностi Украiни

22 января 2012 - Валерій Гребенюк

 

 

ТАРТАЛЄК КАТІВ
Валерій Гребенюк
Затягує для зніміла
У ґóдор паральських боргів.
Безсило пручатись не сміла
У дýpвi всіляких богів...

- А стогони фóльду не чуєш !
Льонівський в макітрі наспів,
Безтямного віру футюлєш,
Береш ти і сáбад на сміх ...

- Байдýжа ти в суті надиво
У дýрві смердючих країв
Караєш злиденністю хтиво,
Тартáлєку прагнеш катів.

Зневірилась воля наївна
Загорнута в сонєґ «СОВків».
Зпатлюжена стогне країна
У лігві Червоних вовків.

І нині все тягне до краю
В брехню, більшовицьку Блакить...
Я серцем Блакить зневажаю
- Кайдани зніми хоч на мить!

© Copyright: Валерій Гребенюк, 2012

Регистрационный номер №0018157

от 22 января 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0018157 выдан для произведения:

 

 

ТАРТАЛЄК КАТІВ
Валерій Гребенюк
Затягує для зніміла
У ґóдор паральських боргів.
Безсило пручатись не сміла
У дýpвi всіляких богів...

- А стогони фóльду не чуєш !
Льонівський в макітрі наспів,
Безтямного віру футюлєш,
Береш ти і сáбад на сміх ...

- Байдýжа ти в суті надиво
У дýрві смердючих країв
Караєш злиденністю хтиво,
Тартáлєку прагнеш катів.

Зневірилась воля наївна
Загорнута в сонєґ «СОВків».
Зпатлюжена стогне країна
У лігві Червоних вовків.

І нині все тягне до краю
В брехню, більшовицьку Блакить...
Я серцем Блакить зневажаю
- Кайдани зніми хоч на мить!

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=308361
рубрика: Лірика
дата поступления 22.01.2012
автор: Валерий Гребенюк

 

 
Рейтинг: 0 384 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!