ГлавнаяСтихиЛирикаПейзажная → ВИСІЛО ТЕПЛЕ СОНЦЕ ЗА ВІКНОМ...

ВИСІЛО ТЕПЛЕ СОНЦЕ ЗА ВІКНОМ...

5 сентября 2021 - Орест Мищанчук
article498090.jpg
Висіло тепле сонце над вікном,
Дрімали тіні мовчки на порозі,
Махнула пташка радісно крилом
І зникла за кущами при дорозі.

Ліниво гавкнув у сусідів пес,
Нагадує про їжу, або воду,
Тепло на нас ще падає з небес,
Але приносить вітер прохолоду.

Зникає спека в вересневих днях,
Кудись пропали діти галасливі,
А літо повертається лиш в снах,
 Нагадує про наші  дні щасливі.

А ми не будем сильно сумувать,
Хоча тепла у бога тихо просим,
Одежу теплу знову примірять,
Та зустрічати всі чарівну осінь.

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0498090

от 5 сентября 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0498090 выдан для произведения: Висіло тепле сонце над вікном,
Дрімали тіні мовчки на порозі,
Махнула пташка радісно крилом
І зникла за кущами при дорозі.

Ліниво гавкнув у сусідів пес,
Нагадує про їжу, або воду,
Тепло на нас ще падає з небес,
Але приносить вітер прохолоду.

Зникає спека в вересневих днях,
Кудись пропали діти галасливі,
А літо повертається лиш в снах,
 Нагадує про наші  дні щасливі.

А ми не будем сильно сумувать,
Хоча тепла у бога тихо просим,
Одежу теплу знову примірять,
Та зустрічати всі чарівну осінь.
 
Рейтинг: +1 149 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!