МИНАЄ ВСЕ...

13 сентября 2021 - Орест Мищанчук
article498333.jpg
Минає все, роки зникають,
Та десь за обрієм тремтять,
Серця лиш важко привикають
У нас до нового життя.

Ночами пам'ять оживає,
Про все нагадує мені,
А ті, кого уже немає,
Приходять знову лиш у сні.

Вони, здається, так далеко,
Душа болить понад усе,
Лише засмучений лелека,
Можливо, звістку принесе.

Минає все, роки зникають,
Давно на долю я не злюсь,
Вони мене вже не лякають,
Лиш когось втратити боюсь...





 

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0498333

от 13 сентября 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0498333 выдан для произведения: Минає все, роки зникають,
Та десь за обрієм тремтять,
Серця лиш важко привикають
У нас до нового життя.

Ночами пам'ять оживає,
Про все нагадує мені,
А ті, кого уже немає,
Приходять знову лиш у сні.

Вони, здається, так далеко,
Душа болить понад усе,
Лише засмучений лелека,
Можливо, звістку принесе.

Минає все, роки зникають,
Давно на долю я не злюсь,
Вони мене вже не лякають,
Лиш когось втратити боюсь...





 
 
Рейтинг: +1 114 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!