ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Ж И Т О.....Присвячую Солдатам ...В.В.Війни...

Ж И Т О.....Присвячую Солдатам ...В.В.Війни...

3 мая 2013 - Валентин Носик

 Високе жито було смертю збито,

Та не згоріли колоски життя,

Солдати милі скільки вас убито,

Тому нема прощення й каяття.

 

Прийшла за все розплата бузувірам,

За кожну краплю крові віддалось,

Нема життя фашистам-диким звірам,

Лиш смерть за смерть, давно так повелось

 

Зросла країна крила розпрямляє.

І людство Славу Вашу береже.

І подвиги безсмертні прославляє,

В країні нашій і за рубежем.

 

Всі друзі Ваші зараз Ветерани.

То щира Ваша правда на крилі,

Ви разом зупинили вітрюгани,

Щоб розквітало щастя на землі.

 

2011

© Copyright: Валентин Носик, 2013

Регистрационный номер №0134669

от 3 мая 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0134669 выдан для произведения:

 Високе жито було смертю збито,

Та не згоріли колоски життя,

Солдати милі скільки вас убито,

Тому нема прощення й каяття.

 

Прийшла за все розплата бузувірам,

За кожну краплю крові віддалось,

Нема життя фашистам-диким звірам,

Лиш смерть за смерть, давно так повелось

 

Зросла країна крила розпрямляє.

І людство Славу Вашу береже.

І подвиги безсмертні прославляє,

В країні нашій і за рубежем.

 

Всі друзі Ваші зараз Ветерани.

То щира Ваша правда на крилі,

Ви разом зупинили вітрюгани,

Щоб розквітало щастя на землі.

 

2011

 
Рейтинг: +3 323 просмотра
Комментарии (1)
0 # 28 мая 2013 в 15:48 0
buket1