ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Н Е Н Ь К О ...М И Л А. Матерям пережившим ВІЙНУ...

Н Е Н Ь К О ...М И Л А. Матерям пережившим ВІЙНУ...

3 мая 2013 - Валентин Носик

 Материнські руки завжди з нами,

Чистим серцем ми змогли їх зберегти.

Відчуваючи тепло і ніжність МАМИ,

По землі нам добре й радісно іти.

 

Тільки ми зустріти взмозі рідні очі,

В теплій миті, промайнувші у юрбі.

Повертаючи тим роки їй дівочі,

І життя, що зберігаємо в собі.

 

Рідна матінко кохана, ненько мила,

Як Ви винесли війни кривавий час.

І в розрусі, діточкам зростили крила,

Щоб за правду воля підіймала нас.

 

Вічна память батькові і брату,

Вічна память болю і журбі,

Вічна память вічному солдату,

Вічна память, МАТІНКО ТОБІ.....

 

2011.

 

© Copyright: Валентин Носик, 2013

Регистрационный номер №0134658

от 3 мая 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0134658 выдан для произведения:

 Материнскі руки завжди з нами,

Чис тім серцем ми змогли їх зберегти.

Відчуваючи тепло і ніжність МАМИ,

По землі нам добре й радісно іти.

 

Тільки ми зустріти взмозі рідні очі,

В теплій миті, промайнувші у юрбі.

Повертаючи тим роки їй дівочі,

І життя що зберігаємо в собі.

 

Рідна матінко кохана, ненька мила,

Як Ви винесли війни кривавий час.

І в розрусідіточкам зростили крила,

Щоб за правду воля підіймала нас.

Вічна память батькові і брату,

Вічна память болю і журбі,

Вічна память вічному солдату,

Вічна память, МАТІНКО ТОБІ.....

 

2011.

 

 
Рейтинг: +3 333 просмотра
Комментарии (1)
Елена Левицкая # 3 мая 2013 в 13:50 0
v