ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Вам ніколи ніхто...(UA)

Вам ніколи ніхто...(UA)

article213482.jpg
Вам ніколи ніхто не пробачить,
Усю зраду та кров на землі,
Це життя нічого не значить?!?
Вам не виграти цієї війни.

Для вас сонце погасне назавжди
Вас не приймуть ні Бог, а ні чорт,
Будуть прокляті усi вашi газди,
Що здійснили ворожий ескорт.

Ваші діти хай вмиються кров'ю,
За батьків, що за гірше чортів,
Вам не змити це навіть водою,
Не прибрати з людських почуттів.

Батьківщину продати не важко,
Навіть душу віддати - дарма,
Тільки люди платитимуть тяжко,
За цi вашi iноземнi ярма.

Кляті вороги, нікчемні повії,
Як не соромно казати брехню, 
Хто навчав вас рушити мрії - 
Разом з вами придати вогню.

Вона сильна, але не єдина,
Бо «свідомість» її з'їла на жаль,
Мені прикро, моя Україно,
Переповнена твоя вже грааль…

© Copyright: Артемий Сла́вянский, 2014

Регистрационный номер №0213482

от 7 мая 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0213482 выдан для произведения: Вам ніколи ніхто не пробачить,
Усю зраду та кров на землі,
Це життя нічого не значить?!?
Вам не виграти цієї війни.

Для вас сонце погасне назавжди
Вас не приймуть ні Бог, а ні чорт,
Будуть прокляті усi вашi газди,
Що здійснили ворожий ескорт.

Ваші діти хай вмиються кров'ю,
За батьків, що за гірше чортів,
Вам не змити це навіть водою,
Не прибрати з людських почуттів.

Батьківщину продати не важко,
Навіть душу віддати - дарма,
Тільки люди платитимуть тяжко,
За цi вашi iноземнi ярма.

Кляті вороги, нікчемні повії,
Як не соромно казати брехню, 
Хто навчав вас рушити мрії - 
Разом з вами придати вогню.

Вона сильна, але не єдина,
Бо «свідомість» її з'їла на жаль,
Мені прикро, моя Україно,
Переповнена твоя вже грааль…
 
Рейтинг: +1 296 просмотров
Комментарии (2)
Николай Угроватый # 7 мая 2014 в 07:34 0
Не понятно только одно - на чьей стороне автор?
Артемий Сла́вянский # 8 мая 2014 в 00:30 0
Николай, здравствуйте!!! Думаю четвертый и шестой катрен говорит четко и понятно о позиции автора в этом произведении...!!!!