ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Присвячується 2 (UA)

Присвячується 2 (UA)

article205079.jpg

За що погибли ті брати?
Навіщо кров лилась рікою?
За для якої це мети
Душа братів не зна покою?

Навіщо зрадили ви їх?
Невже немає й краплі віри,
Що ця війна не для своїх,
А для біди та для зневіри?

А міркувати вже нарешт,
Коли почнете ви своєю?..
Коли підЕте ви з піснЕю
До тих «хатинок» на арешт?

Ви пам'ятайте все життя -
Вони стояли для покою,
А їх лиш зрадили, дарма,
Віддавши вбивцям честь героїв...

© Copyright: Артемий Сла́вянский, 2014

Регистрационный номер №0205079

от 29 марта 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0205079 выдан для произведения:

За що погибли ті брати?
Навіщо кров лилась рікою?
За для якої це мети
Душа братів не зна покою?

Навіщо зрадили ви їх?
Невже немає й краплі віри,
Що ця війна не для своїх,
А для біди та для зневіри?

А міркувати вже нарешт,
Коли почнете ви своєю?..
Коли підЕте ви з піснЕю
До тих «хатинок» на арешт?

Ви пам'ятайте все життя -
Вони стояли для покою,
А їх лиш зрадили, дарма,
Віддавши вбивцям честь героїв...

 
Рейтинг: 0 239 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!