ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Це не вовки пожирають ягнят (UA)

Це не вовки пожирають ягнят (UA)

26 февраля 2015 - Артемий Сла́вянский
article273988.jpg
Ми не можемо спати спокійно,
Бо калюжами кров відо зла,
Настіж двері сьогодні відкрито -
Повилазили гадюки з лайна.

Дуже дико дивитись на лютість,
Це не вовки пожирають ягнят,
Це вже люди забули про людність
Та безсоромно друг друга їдять.

Що, не віриться вам у огидність?
Чи не бачите черствість сердець?
Так ви спали, коли вам на виріст
Приміряли життя від ЄС.

Артем Вдовиченко

© Copyright: Артемий Сла́вянский, 2015

Регистрационный номер №0273988

от 26 февраля 2015

[Скрыть] Регистрационный номер 0273988 выдан для произведения: Ми не можемо спати спокійно,
Бо калюжами кров відо зла,
Настіж двері сьогодні відкрито -
Повилазили гадюки з лайна.

Дуже дико дивитись на лютість,
Це не вовки пожирають ягнят,
Це вже люди забули про людність
Та безсоромно друг друга їдять.

Що, не віриться вам у огидність?
Чи не бачите черствість сердець?
Так ви спали, коли вам на виріст
Приміряли життя від ЄС.

Артем Вдовиченко
 
Рейтинг: +1 383 просмотра
Комментарии (2)
Николай Угроватый # 27 февраля 2015 в 16:51 +1
Дуже гарно...
Артемий Сла́вянский # 27 февраля 2015 в 20:44 0
Дякую вам!