В.Івасюку

28 декабря 2011 - Светлана Абакумова

Життя як нитка обірвалось...

Про Нього память нам зосталась.

Писав пісні,навчав нас жить,

Його ж життя спинилась мить...

Своєю піснею і словом

до нас душею в пісні мовив.

Ще звук мелодії не стих

та Він живе для нас усіх!

© Copyright: Светлана Абакумова, 2011

Регистрационный номер №0009843

от 28 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0009843 выдан для произведения:

Життя як нитка обірвалось...

Про Нього память нам зосталась.

Писав пісні,навчав нас жить,

Його ж життя спинилась мить...

Своєю піснею і словом

до нас душею в пісні мовив.

Ще звук мелодії не стих

та Він живе для нас усіх!

 
Рейтинг: 0 355 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!