Паэтам Расii

21 сентября 2014 - Егор Серов
(Прысвячаецца Свецiлене Гай,
рускаму Паэту з горада Плёс.)
 
Велiч талентаў рускiх з малых гарадоў,
Гэта гонар, павага i сiла,
Колькi добрых, адкрытых i шчырых сяброў,
Я сустрэў на абсягах Расii!
 
Як бурлiва шумiць вершаваны радок,
Нiбы лiвень падчас навальнiцы,
Прарастае з зямлi залаты каласок,
Дабраты i пяшчоты крынiца.
 
I няхай нехта кажа: «Расii няма!»,
Вы нiколi не слухайце гэта,
Не знiкае народ i краiна сама,
Калi ёсць у Расii паэты!

© Copyright: Егор Серов, 2014

Регистрационный номер №0240385

от 21 сентября 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0240385 выдан для произведения: (Прысвячаецца Свецiлене Гай,
рускаму Паэту з горада Плёс.)
 
Велiч талентаў рускiх з малых гарадоў,
Гэта гонар, павага i сiла,
Колькi добрых, адкрытых i шчырых сяброў,
Я сустрэў на абсягах Расii!
 
Як бурлiва шумiць вершаваны радок,
Нiбы лiвень падчас навальнiцы,
Прарастае з зямлi залаты каласок,
Дабраты i пяшчоты крынiца.
 
I няхай нехта кажа: «Расii няма!»,
Вы нiколi не слухайце гэта,
Не знiкае народ i краiна сама,
Калi ёсць у Расii паэты!
 
Рейтинг: +2 258 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!