ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → Над помнікам савецкаму салдату

Над помнікам савецкаму салдату

9 мая 2014 - Алесь Казеко
Над помнікам савецкаму салдату,
Аднекуль з бессмяротнай вышыні –
Як праведны прысуд адвеку катам,
Данінай часу незаменным стратам
Гучыць, гучыць хвалюючым набатам
Напеў  уратаванай цішыні.
Тых вызначальных дзён жывая памяць
Павінна да нашчадкаў перайсці –
Яна душу Зямлі няспынна раніць,
Не здрадзіць веры ў праўду і не зманіць.
Вытокам існавання мірных раніц
Дае натхненне спраўджвацца ў жыцці.

© Copyright: Алесь Казеко, 2014

Регистрационный номер №0213945

от 9 мая 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0213945 выдан для произведения: Над помнікам савецкаму салдату,
Аднекуль з бессмяротнай вышыні –
Як праведны прысуд адвеку катам,
Данінай часу незаменным стратам
Гучыць, гучыць хвалюючым набатам
Напеў  уратаванай цішыні.
Тых вызначальных дзён жывая памяць
Павінна да нашчадкаў перайсці –
Яна душу Зямлі няспынна раніць,
Не здрадзіць веры ў праўду і не зманіць.
Вытокам існавання мірных раніц
Дае натхненне спраўджвацца ў жыцці.

 
Рейтинг: 0 302 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!