Моя Москва.

27 декабря 2014 - Олег Черный

Мандрував я немало у світі,
Жив в землянці, в окопах, в тайзі.
Я живцем був похований  двічі,
Знав розлуку, кохав у тузі.

На землі сяєш ти, як зірниця,
Кожний раз я співаю слова:
Хай живе моє місто столиця,
Золота моя рідна Москва!

Я кохаю мосты над Москвою,
Я люблю підмосковні гаї,
Я кохаю Червоную  площу,
Де кремлівських годин чуєм бій.

У містах і далеких станицях,
Про тебе не змовкають слова:
Хай живе моє місто столиця
Золота моя рідна Москва!

Пам'ятаєм сувору мы осінь:
Скрегіт танків і відблиск вогню,
Поселились в сердцях двадцять вісім,
Твоїх  вірних хоробрых синів.

Ворогам не добитись ніколи,
Щоб схилилась твоя голова
Сяє щастья у небі навколи
Золота моя рідна Москва!

Хай живе моє місто столиця,
Золота моя рідна Москва!
Хай живе моє місто столиця
Золота моя рідна Москва!

 

© Copyright: Олег Черный, 2014

Регистрационный номер №0261699

от 27 декабря 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0261699 выдан для произведения: О, если бы меня спросили,
Что дороже может быть Кремля?
За ним стоит моя Россия
И необозримые поля.
 
Культурою Москва богата -
Золотым сияньем куполов.
Красою Старого Арбата -
Колокольным звоном певунов.
 
Бесконечной улицей Тверской,
Московской единою семьёй.
Необыкновенной красотой,
Бесподобною Москвой рекой.
 
Начинается Москва с Кремля,
Со звёзд рубиновых горящих,
От которых светится земля.
С людей, сердцами настоящих.
 
Москва Сергея Михалкова,
Любимый город  дяди Стёпы.
Москва страны моей основа,
Москва цветёт назло Европе.
 
 
Рейтинг: +1 405 просмотров
Комментарии (2)
Ивушка # 27 декабря 2014 в 10:36 0
Отличные стихи.
Олег Черный # 27 декабря 2014 в 12:17 0
Маша С Наступающим Новым Годом! СЧАСТЬЯ, ЗДОРОВЬЯ, ВСЕХ БЛАГ В ЖИЗНИ!!! Спасибо за хорошие слова.