ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → ДАВНО МОРОЗІВ ВЖЕ НЕМА...

ДАВНО МОРОЗІВ ВЖЕ НЕМА...

16 января 2021 - Орест Мищанчук
article487538.jpg
Давно морозів вже нема,
Погода і про сніг забула,
Та повернулася зима,
Найкращі спогади вернула.

Різдво, ялинки, коляда,
Щасливий, радісний хлопчисько,
І Отави, і Слобода
Здавались дітям зовсім близько.

Збирались ми по два, по три,
Ходили скрізь колядувати,
Але без брата і сестри,
Щоб легше гроші рахувати.

Лунали дзвінко голоси,
Лиш тихо було біля школи,
Такої дивної краси
Не бачив я ніде, ніколи.

Дзвеніли гроші в кишенЯх,
Ми затискали їх щосили,
Лиш пси навіювали страх,
Що не прив'язані ходили.

Мороз, сніги, веселий сміх,
Мені ніколи не забути,
Віддав би все, щоб тільки зміг
Щасливе свято повернути...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0487538

от 16 января 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0487538 выдан для произведения: Давно морозів вже нема,
Погода і про сніг забула,
Та повернулася зима,
Найкращі спогади вернула.

Різдво, ялинки, коляда,
Щасливий, радісний хлопчисько,
І Отави, і Слобода
Здавались дітям зовсім близько.

Збирались ми по два, по три,
Ходили скрізь колядувати,
Але без брата і сестри,
Щоб легше гроші рахувати.

Лунали дзвінко голоси,
Лиш тихо було біля школи,
Такої дивної краси
Не бачив я ніде, ніколи.

Дзвеніли гроші в кишенЯх,
Ми затискали їх щосили,
Лиш пси навіювали страх,
Що не прив'язані ходили.

Мороз .сніги, веселий сміх,
Мені ніколи не забути,
Віддав би все, щоб тільки зміг,
Щасливе свято повернути...
 
Рейтинг: +2 152 просмотра
Комментарии (2)
Марта Шаула # 19 января 2021 в 19:18 0
Дорогий Орест! Таке свято ніколи не забути!
Ах! Як би все це так назад вернути!
"Мороз, сніги, веселий сміх,
Мені ніколи не забути,
Віддав би все, щоб тільки зміг
Щасливе свято повернути...
Источник: http://parnasse.ru/poetry/lyrics/civilian/davno-moroz-v-vzhe-nema.html
Но,треба далі жити, вірши писати та творити!!!
Счастливих хвилин бажаю ві щирого сердця
spasibo-13
Орест Мищанчук # 20 января 2021 в 19:17 0
spasibo-20