ГлавнаяСтихиЛирикаГражданская лирика → БІЖИТЬ, СПІШИТЬ, ЗНИКАЄ ЧАС,..

БІЖИТЬ, СПІШИТЬ, ЗНИКАЄ ЧАС,..

22 января 2021 - Орест Мищанчук
article487874.jpg
Біжить, спішить, зникає час,
Роки сповиті білим сумом,
Лише ночами, наче струмом,
Проходять знову через нас.

У снах з'являються батьки,
Вони завжди за нас раділи,
Себе ніколи не жаліли,
Щоб жили гарно діточки.

Вони старались, як могли.
Багато дуже працювали,
І день, і ніч про діток дбали,
Дитинство наше берегли.

Ми розлітались, як пташки,
Свої гніздечка будували,
Своїх вже діток доглядали,
Як нас малих колись батьки.

Чомусь летять шалено дні,
Роки за обрієм зникають,
Уже онуки підростають
І ми на світі не одні...

© Copyright: Орест Мищанчук, 2021

Регистрационный номер №0487874

от 22 января 2021

[Скрыть] Регистрационный номер 0487874 выдан для произведения: Біжить, спішить, зникає час,
Роки сповиті білим сумом,
Лише ночами, наче струмом,
Проходять знову через нас.

У снах з'являються батьки,
Вони завжди за нас раділи,
Себе ніколи не жаліли,
Щоб жили гарно діточки.

Вони старались, як могли.
Багато дуже працювали,
І день, і ніч про діток дбали,
Дитинство наше берегли.

Ми розлітались, як пташки,
Свої гніздечка будували,
Своїх вже діток доглядали,
Як нас малих колись батьки.

Чомусь летять шалено дні,
Роки за обрієм зникають,
Уже онуки підростають
І ми на світі не одні...
 
Рейтинг: +1 161 просмотр
Комментарии (2)
Марта Шаула # 25 января 2021 в 16:42 0
Орест! Все так у житті відбуваєтся,
Діти,тай Унуки рождаются!
І це велике щастя, завжди повторюється!!!
Вам великого щастя бажаю!!!
Cvety-serdechki
Орест Мищанчук # 25 января 2021 в 19:05 0
spasibo-20