ГлавнаяСтихиЮморШуточные стихи → Ох, не церпіцца пачаць!

Ох, не церпіцца пачаць!

article200059.jpg
Мы прыехалі з Уборак
Каб частушкі праспяваць,
Рыхтаваліся паўгода,
Ох, не церпіцца пачаць!

Прыаеў:
Каравай, каравай,
Свята на Дажынках!
Калі ёсць Ураджай ,-
Спявай без прыпынку!

Без частушак - Хлеб без солі,
Прывітанне слухачы!
Мы б спявалі як ніколі,
Ды ці зможам уцякчы!
Лрыпеў:

Не, прабачце, нам за гонар
На Дажынках выступаць,
Слава лепшым камбайнёрам!
Нам пачуцці не стрымаць!
Прыпеў:

Слухай кум, кума на дроце!
Вось сарока, - адключу!
Мы ж на сцэне, не на плоце,
Я праславіцца хачу!
Прыпеў:

Весялей іграй гармонік,
Весялей спявай душа!
Скача моладзь на Дажынках
Аж прагнулася шаша!
Прыпеў:

Плошча квецень баравая,
Клумбы ў вочы нам глядзяць,
Вось Швейцарыя другая,
Болей не з кім параўнаць!
Прыпеў:

Палюбіла гарманіста,
А дзяўчаты ён шафёр!
У яго наконт кахання
Карбюратар, ды матор!
Прыпеў:

Хоць ты смейся, хоць ты плач!
Памажы Дняпро, Вітач!
Лаяўчанка прыгажуня
Заляцала не стрываць!
Прыпеў:

Ой, кума, будзеш ругацца
Гэта ж трэба, на, пабач!
Мне купіў у падарунак
Не машыну, а калач!
Прыпеў:

Полька ўлева, полька ўправа,
Зноў па Лоеву грыміць,
А частушка так стракоча,
Ажно цемечка баліць!
Прыпеў:

А, частушка - матушка
Весялей ільецца!
Вось у Лоеве народу
Хораша жывецца!
Прыпеў:

Аўтар і выканаўца
Уладзімір Бабраўнічы.

© Copyright: Владимир Бобровничий, 2014

Регистрационный номер №0200059

от 11 марта 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0200059 выдан для произведения: Мы прыехалі з Уборак,
Каб частушкі праспяваць,
Рыхтаваліся паўгода,
Ох! Не церпіцца пачаць!

Без частушак-хлеб без соли!
Прывітанне, слухачы!
Мы спявалі б да абеда,
Да ці зможам уцякчы!

Не, браточкі, нам за гонар
На "Дажынках" выступаць!
Слава лепшым камбайнёрам!
Нам пачуцці не стрымаць.

Слухай кум! Кума на дроце!
-Я мабілу падключу!
-Мы ж на сцэне, не на плоце,
Я праславіцца хачу!

Весялей іграй гармонік!
Весялей спявай душа!
Скача моладзь на Дажынках
Аж прагнулася шаша!

Плошча- квецень баравая,
Клумбы ў вочы нам глядзяць,
Вось Швейцарыя другая,-
Больш ні з кім не параўнаць!

Палюбіла гарманіста,
Ой! Дзяўчаты, ён-шафёр!
У яго наконт любові
Карбюратар ды матор!

Нам казаў адзін Фядот
Пра кірпічны ваш завод!
Вось бы дзе прыстасавацца,-
Вышыбаламі застацца!

Хоць ты смейся, хоць ты плач!
Памажы Дняпро, Вітач!
Лаяўчанка-прыгажуня,
Заляцала не стрываць!

Ой! Кума, будзеш ругацца,
Гэтаж трэба! На пабач!
Я купіў у падарунак
Не машыну, а калач!

Полька ўлева, полька ўправа,
Зноў па Лоеву грыміць!
А частушка так стракоча,
Ажно цемячка баліць!

Хай, частушка-матушка,
Вясялей ільецца!
А ў Лоеве народу
Хораша жывецца!
 
Рейтинг: 0 572 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!