Мій клас

14 декабря 2013 - Анна Балабина
Кожного місяця і кожної днини,
Кожного тижня і щохвилини ,
Тримаємось разом як одна сім'я
І маємо гарне , урочисте ім'я.
 
В біді чи щасті,
У радості й смутку,
Збираємось в класі й вирішуєм хутко.
 
Беремо в змаганнях ми участь завзято.
Святкуємо разом ми будь-яке свято.
Один одного шануєм й поважаємо ,
бо кодекс гімназиста знаємо!

© Copyright: Анна Балабина, 2013

Регистрационный номер №0175047

от 14 декабря 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0175047 выдан для произведения:
Кожного місяця і кожної днини,
Кожного тижня і щохвилини ,
Тримаємось разом як одна сім'я
І маємо гарне , урочисте ім'я.
 
В біді чи щасті,
У радості й смутку,
Збираємось в класі й вирішуєм хутко.
 
Беремо в змаганнях ми участь завзято.
Святкуємо разом ми будь-яке свято.
Один одного шануєм й поважаємо ,
бо кодекс гімназиста знаємо!
 
Рейтинг: +3 873 просмотра
Комментарии (3)
Елена Блазуцкая # 14 декабря 2013 в 20:22 0
040a6efb898eeececd6a4cf582d6dca6
Анна Балабина # 14 декабря 2013 в 20:23 0
склала на день гімназії! dance