Фортуна

14 декабря 2013 - Анна Балабина
Фортуна - це штука одна не проста,
Можна сказать, що це така гра.
Інколи щастя усім нам дарує,
Інколи серце усім нам чарує.
 
 
Може колись обпекти вас вогнем,
Інколи навіть назве вас конем.
Підійме у небо немов оту птаху
Чи вдарить об землю,і ви вже невдаха.
 
 
Кожен з нас хоче удачливим стати
Тож друзі давайте мерщій працювати!

© Copyright: Анна Балабина, 2013

Регистрационный номер №0175045

от 14 декабря 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0175045 выдан для произведения:
Фортуна - це штука одна не проста,
Можна сказать, що це така гра.
Інколи щастя усім нам дарує,
Інколи серце усім нам чарує.
 
 
Може колись обпекти вас вогнем,
Інколи навіть назве вас конем.
Підійме у небо немов оту птаху
Чи вдарить об землю,і ви вже невдаха.
 
 
Кожен з нас хоче удачливим стати
Тож друзі давайте мерщій працювати!
 
Рейтинг: +3 521 просмотр
Комментарии (1)
Анна Балабина # 14 декабря 2013 в 19:42 0
Сама писла snegur