Осінь

14 декабря 2013 - Анна Балабина
Їде до нас осінь на барвистих конях,
а віз її їде на сонячних долонях.
Де вона проїде,все їй поклониться ,
золотом покриє чарівна цариця.
 
Журавлі у небі із сумом курличуть.
Розуміє осінь - в гості її кличуть.
Як прийшла у гості - дощик дарувала,
а згодом над лісом веселка заграла.
 
Вже з дерев останнє листя опадає.
Бачите,як час швиденько минає!
Скоро вже зима настане,а осінь те знає.
Їй на все це байдуже , по саду гуляє.

© Copyright: Анна Балабина, 2013

Регистрационный номер №0175051

от 14 декабря 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0175051 выдан для произведения:
Їде до нас осінь на барвистих конях,
а віз її їде на сонячних долонях.
Де вона проїде,все їй поклониться ,
золотом покриє чарівна цариця.
 
Журавлі у небі із сумом курличуть.
Розуміє осінь - в гості її кличуть.
Як прийшла у гості - дощик дарувала,
а згодом над лісом веселка заграла.
 
Вже з дерев останнє листя опадає.
Бачите,як час швиденько минає!
Скоро вже зима настане,а осінь те знає.
Їй на все це байдуже , по саду гуляє.
 
Рейтинг: +5 544 просмотра
Комментарии (6)
Александр Мельник # 14 декабря 2013 в 20:10 0
Гарний віршик! Остання строфа дуже схожа на Шевченківськи вірши! Дякую за таку файну осінь!
Анна Балабина # 14 декабря 2013 в 20:12 0
Складаю сама з 7- и років))) а мені зараз 10))) 50ba589c42903ba3fa2d8601ad34ba1e
Анна Балабина # 14 декабря 2013 в 20:13 0
На здоров'я! super
Елена Блазуцкая # 14 декабря 2013 в 20:19 0
7aa69dac83194fc69a0626e2ebac3057
Анна Балабина # 14 декабря 2013 в 20:21 0
Thak you!!!!!
Марта Шаула # 1 января 2014 в 22:34 0
Моя дорогая малышка Анюта! Ты большая умница! Так держать и обязательно продолжать! Люблю обнимаю, целую тебя Сашика! t7211 lubov5 38