Слодыч

17 октября 2016 - Егор Серов
article358814.jpg



ААТ «Кандытарская фабрыка «Слодыч» прысвячаю…
 
Шчырых вачэй сусвет,
Рук працавiтых цяпло,
У сэрцы пакiне след,
Вокнаў пяшчотных святло.
 
Разам са мной штодня,
Добрыя людзi побач,
Шчасце маё, радасць мая,
Родны, прыгожы «Слодыч»!
 
 
Розным краiнам Зямлi,
Смак беларускi знаёмы,
Праз акiян караблi,
Шляхам iдуць вядомым.
 
Ведаюць Захад, Усход,
Ведаюць Поўдзень i Поўнач,
Велiч тваю, больш за сто год,
Шчодры, цудоўны «Слодыч»!
 
 
I на стале гарадскiм,
I на вясковым абрусе,
Ты да спадобы ўсiм,
У кожным кутку Беларусi.
 
Дужая ў працы сямья,
Часу няма на роспач,
Гонар ты мой, слава мая,
Ладны, чароўны «Слодыч»!
 
 
Нiзкi, вялiкi паклон,
Песней цябе павiтаю,
Сонечных радасных дзён,
Зноў ад душы пажадаю.
 
Годна наперад iсцi,
Разам апоўдзень i ў поўнач,
Будзеш са мной ты ў жыццi,
Родны, салодкi «Слодыч»!
 

© Copyright: Егор Серов, 2016

Регистрационный номер №0358814

от 17 октября 2016

[Скрыть] Регистрационный номер 0358814 выдан для произведения:


ААТ «Кандытарская фабрыка «Слодыч» прысвячаю…
 
Шчырых вачэй сусвет,
Рук працавiтых цяпло,
У сэрцы пакiне след,
Вокнаў пяшчотных святло.
 
Разам са мной штодня,
Добрыя людзi побач,
Шчасце маё, радасць мая,
Родны, прыгожы «Слодыч»!
 
 
Розным краiнам Зямлi,
Смак беларускi знаёмы,
Праз акiян караблi,
Шляхам iдуць вядомым.
 
Ведаюць Захад, Усход,
Ведаюць Поўдзень i Поўнач,
Велiч тваю, больш за сто год,
Шчодры, цудоўны «Слодыч»!
 
 
Нiзкi, вялiкi паклон,
Песней цябе павiтаю,
Сонечных радасных дзён,
Зноў ад душы пажадаю.
 
Годна наперад iсцi,
Разам апоўдзень i ў поўнач,
Будзеш са мной ты ў жыццi,
Родны, салодкi «Слодыч»!
 
Рейтинг: +1 365 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!