ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Руки пам’ятають пензлi...

Руки пам’ятають пензлi...

6 февраля 2014 - Анна Кукурика
У пам’яті у неї тепле море
Обласкане і сонцем, і дощем
До мурашОк холодне та прозоре
Вдалечині з казковим кораблем.

А руки пам’ятають вірні пензлі
Що оживляли фарбами мольберт
Німіючи од вітру пальці мерзли
На полотні виводячи сюжет.

Куйовдилось волосся у роботі
І пасма ледь спадали на лице
Душа літала в творчому польоті
Одвічному слугуючи творцем.

Ввижається їй досі запах фарби
Що в’ївся в руки, мабуть, назавжди
Дорожчого не було в неї скарбу
А зараз лИше в пам’яті сліди…

Прийде до моря слухати минуле
Пускаючи між пальцями пісок
Згадає світло, що в пітьмі втонуло
Стискаючи чимдуж в руці ціпок…

© Copyright: Анна Кукурика, 2014

Регистрационный номер №0186345

от 6 февраля 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0186345 выдан для произведения: У пам’яті у неї тепле море
Обласкане і сонцем, і дощем
До мурашОк холодне та прозоре
Вдалечині з казковим кораблем.

А руки пам’ятають вірні пензлі
Що оживляли фарбами мольберт
Німіючи од вітру пальці мерзли
На полотні виводячи сюжет.

Куйовдилось волосся у роботі
І пасма ледь спадали на лице
Душа літала в творчому польоті
Одвічному слугуючи творцем.

Ввижається їй досі запах фарби
Що в’ївся в руки, мабуть, назавжди
Дорожчого не було в неї скарбу
А зараз лИше в пам’яті сліди…

Прийде до моря слухати минуле
Пускаючи між пальцями пісок
Згадає світло, що в пітьмі втонуло
Стискаючи чимдуж в руці ціпок…
 
Рейтинг: +1 278 просмотров
Комментарии (1)
Николай Угроватый # 7 февраля 2014 в 02:44 0