ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Лесе Украинке

Лесе Украинке

18 июля 2013 - Леонид Жмурко

 от лица Л.Украинки


Мої думки, на крилах невагомих слів,
летять в серця, у ваші душі й очі.
Вплітаю квітами в рядки віршів і спів
всю радість дня і смуток світлий ночі.

Намисто зір -  мої думки і мрії.
Чи ж я зберу коли їх розсип? Боже ж мій!
Вони як подих, як сльоза на віі,
як пелюстки... як сніг... як лемент веремій.

Мої думки й слова… Смакую трунок.
Немов приречена. Солодка щастя мить -
коли дарують 
вірші поцілунок,
і небуття,  на крила вій, як снiг летить.

© Copyright: Леонид Жмурко, 2013

Регистрационный номер №0147793

от 18 июля 2013

[Скрыть] Регистрационный номер 0147793 выдан для произведения:

 от лица Л.Украинки


Мої думки на крилах невагомих слів
летять в серця, у ваші душі, й очі.
Вплітаю квітами в рядки віршів і спів
всю радість дня, і смуток світлий ночі.

Намисто зір -  мої думки і мрії.
Чи ж я зберу коли їх розсип? Боже ж мій!
Вони як подих, як сльоза на віі,
як пелюстки... як сніг... як лемент веремій.

Мої думки й слова… смакую трунок
як приречена. О, солодка щастя мить -
коли вірші дарують поцілунок,
і небуття  на крила вій, як снiг летить.

 
Рейтинг: +1 326 просмотров
Комментарии (2)
Николай Угроватый # 18 июля 2013 в 16:48 +1
"Знов мене колишуть мрії,
Сни про щастя навівають".

Если не ошибаюсь, её настоящая фамилия ЦВЕТОК.
Леонид Жмурко # 18 июля 2013 в 19:27 0
c0411 спасибо за отзыв