ГлавнаяСтихиЛирикаГородская → Гэта наша Беларусь...

Гэта наша Беларусь...

16 сентября 2016 - Егор Серов
article354900.jpg


Узброеным Сiлам Рэспублiкi Беларусь,
прысвячаю...

Мы нiкуды не пойдзем адсюль,
I нiхто нас зыйсцi не прымусiць,
Дзякуй Богу, жывем мы пакуль,
На прасторах сваёй Беларусi!
 
Мы нашчадкi вялiкiх дзядоў,
I варожых крыжоў не прапусцiм,
Мы iдзем з партызанскiх краёў,
Ад балот i лясоў Беларусi.
 
Незалежнасць будуем сваю,
Смачны хлеб на вясковым абрусе,
Птушкi вольна прыгожа пяюць,
Ля блакiтных азёр Беларусi.
 
Уздымаем з арнаментам сцяг,
Над краiнай ляцiць белы бусел,
Мы заўжды абаронiм абсяг,
I не здрадзiм сваёй Беларусi!


© Copyright: Егор Серов, 1 августа 2015
Регистрационный номер № 000158793

© Copyright: Егор Серов, 2016

Регистрационный номер №0354900

от 16 сентября 2016

[Скрыть] Регистрационный номер 0354900 выдан для произведения:

Узброеным Сiлам Рэспублiкi Беларусь,
прысвячаю...

Мы нiкуды не пойдзем адсюль,
I нiхто нас зыйсцi не прымусiць,
Дзякуй Богу, жывем мы пакуль,
На прасторах сваёй Беларусi!
 
Мы нашчадкi вялiкiх дзядоў,
I варожых крыжоў не прапусцiм,
Мы iдзем з партызанскiх краёў,
Ад балот i лясоў Беларусi.
 
Незалежнасць будуем сваю,
Смачны хлеб на вясковым абрусе,
Птушкi вольна прыгожа пяюць,
Ля блакiтных азёр Беларусi.
 
Уздымаем з арнаментам сцяг,
Над краiнай ляцiць белы бусел,
Мы заўжды абаронiм абсяг,
I не здрадзiм сваёй Беларусi!


© Copyright: Егор Серов, 1 августа 2015
Регистрационный номер № 000158793
 
Рейтинг: 0 217 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!