ГлавнаяСтихиЛирикаРелигиозная → Сьогодні свято - Різдво багате

Сьогодні свято - Різдво багате

"А":
Сьогодні свято - Різдво багате,
Час вже вечірній - йдем щедрувати!
Засвітим зірку, хай путь покаже,
Вертепну казку всім нам покаже!

Ой! Господарю і господине,
Даруйте дітям цукерки нині,
А якщо грошей дасте багато -
Пприйде добробут у вашу хату!

Ще побажаєм здоров'я-щастя,
Минуть господу вашу ненастя,
А за столами сидять лиш друзі,
Бажані, гарні, ук квіти в лузі.

Щоб пам'ятали діти-онуки
І відпочили від праці руки,
А ще щоб в радість була робота,
І веселитись була охота!

© Copyright: Валентина Александрова, 2011

Регистрационный номер №0007829

от 23 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0007829 выдан для произведения:

"А":
Сьогодні свято - Різдво багате,
Час вже вечірній - йдем щедрувати!
Засвітим зірку, хай путь покаже,
Вертепну казку всім нам покаже!

Ой! Господарю і господине,
Даруйте дітям цукерки нині,
А якщо грошей дасте багато -
Пприйде добробут у вашу хату!

Ще побажаєм здоров'я-щастя,
Минуть господу вашу ненастя,
А за столами сидять лиш друзі,
Бажані, гарні, ук квіти в лузі.

Щоб пам'ятали діти-онуки
І відпочили від праці руки,
А ще щоб в радість була робота,
І веселитись була охота!

 
Рейтинг: +2 678 просмотров
Комментарии (2)
Лариса Неводнiчик # 19 января 2012 в 10:46 +1
Спасибо за прекрасный стих и добрые пожелания,Валентина!
Валентина Александрова # 21 января 2012 в 21:15 0
podarok Благодарю)))