ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → СВЯТКУЙТЕ КОЖНУ МИТЬ ЖИТТЯ!

СВЯТКУЙТЕ КОЖНУ МИТЬ ЖИТТЯ!

16 марта 2014 - Александр Приймак
article201422.jpg

СВЯТКУЙТЕ КОЖНУ МИТЬ ЖИТТЯ!

                                                                                                 Святкуйте кожну мить життя.
                                                                                            Олексій Кужельний

 

 

Святкуйте кожну мить життя,

Святкуйте сонячну і сніжну,

І дощову, і мрійно-ніжну,

І ту, що йде без вороття!

 

Життя бодай кого – це пісня,

Або й симфонія бодай:

Акорди зв*яжуться опісля, -

Як паростки – у тісний гай!

 

Плекайте долю щохвилини, -

Вона іде без вороття, -

Промінчик сонця в порошинці, -

Святкуйте кожну мить життя!

 

© Copyright: Александр Приймак, 2014

Регистрационный номер №0201422

от 16 марта 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0201422 выдан для произведения:

СВЯТКУЙТЕ КОЖНУ МИТЬ ЖИТТЯ!

                                                                                                 Святкуйте кожну мить життя.
                                                                                            Олексій Кужельний

 

 

Святкуйте кожну мить життя,

Святкуйте сонячну і сніжну,

І дощову, і мрійно-ніжну,

І ту, що йде без вороття!

 

Життя бодай кого – це пісня,

Або й симфонія бодай:

Акорди зв*яжуться опісля, -

Як паростки – у тісний гай!

 

Плекайте долю щохвилини, -

Вона іде без вороття, -

Промінчик сонця в порошинці, -

Святкуйте кожну мить життя!

 

 
Рейтинг: 0 239 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!