МИТІ

16 марта 2014 - Александр Приймак
article201410.jpg

Лесь Прима

 

 

МИТІ

 

 

Ці миті гармонії

В океані печалі,

Ці цяточки щастя

Родимково мовчали,

Чекаючи часу,

Чекаючи миті,

Мов форварди – пасу,

Мов дівчина квітів…

 

А зрештою – всі ми

Коханці у долі,

А врешті – всі сім*ї –

То бранці юдолі…

Юдолі, - мов долі –

Христа, чи Іуди,

Дитини в подолі,

Йоана – на блюді…

 

Ці миті грмонії –

Акордами моно-,

Мов кардіограми

Серцевих симфоній!

 

 

 

© Copyright: Александр Приймак, 2014

Регистрационный номер №0201410

от 16 марта 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0201410 выдан для произведения:

Лесь Прима

 

 

МИТІ

 

 

Ці миті гармонії

В океані печалі,

Ці цяточки щастя

Родимково мовчали,

Чекаючи часу,

Чекаючи миті,

Мов форварди – пасу,

Мов дівчина квітів…

 

А зрештою – всі ми

Коханці у долі,

А врешті – всі сім*ї –

Є бранці юдолі…

Юдолі, - мов долі –

Христа, чи Іуди,

Дитини в подолі,

Йоана – на блюді…

 

Ці миті грмонії –

Акордами моно-,

Мов кардіограми

Серцевих симфоній!

 

 

 

 
Рейтинг: +1 244 просмотра
Комментарии (2)
Camilla-Faina(Agadullina) # 21 апреля 2014 в 20:44 +1
"Моменты гармонии в океане печали"...стих чудесный..наверное очень красиво звучит...

Александр Приймак # 21 апреля 2014 в 20:53 0
И Вам спасибо! 040a6efb898eeececd6a4cf582d6dca6