ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Квиток у інший світ.

Квиток у інший світ.

Квиток  у  інший  світ.
             Валерій  Гребенюк

Створилося  життя  -
На  злидні,  на  страждання,
У  відпочинку  бід,
На  перехресті  діб.

Сіреньке  майбуття  -
Всього  лише  чекання
Нездалих  почуттів  -
З  омріяних  світів.

Для  пристрасті  тертя,
Гормонів  невагання  -
Довічний  пересів  :
Дітей,  мовляв,  хотів.

То  зашморгу  петля,
Накинута  із  рання
І  тисне  наче  гніт  -
Той  не  потрібний  плід.

А  щирість  почуття
Минає  до  світіння  -
Дає  новий  почин
Без  будь-яких  причин.

Мандрують  десь  пуття  -
Безтямні  починання,
Дешевих  квітів  жмут  -
Знедолі  хтивий  кнут.

Зникають  в  небуття
Захоплені  зізнання.
Мов  келихи  отрут  -
Одруження-oкрут...

З'явилося  дитя  -
Нещасне  сподівання,
Відрада  сивих  літ,
Квиток  у  інший  світ.

© Copyright: Валерій Гребенюк, 2012

Регистрационный номер №0047266

от 10 мая 2012

[Скрыть] Регистрационный номер 0047266 выдан для произведения:
  •  
 
Рейтинг: 0 374 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!