Душа

article205490.jpg
Кажуць людзі, што ў неба спрадвечнае
Адлятае, знікае жывая душа,
Ці з грахамі яна, ці бязгрэшная,
Перад богам у адказе яна,

Перад лёсам сваіх суайчыннікаў,
Перад дымам імкненняў, ідэй.
У сваей суці душа ж чалавечная,
Бо жыве для людзей, між людзей...
 
Яна непамерную мае цану
І прыгожай павінна быць,
Толькі ведае  Бог якую цану
Павінны мы заплаціць.

Мір бязмерны ў сваёй супярэчнасці,
Няма дробязяў, важна ўсё,
А душа, гэта вогнішча ў вечнасці,
Побач з намі гарэць,- небыццё!


Фото автора. 

© Copyright: Владимир Бобровничий, 2014

Регистрационный номер №0205490

от 31 марта 2014

[Скрыть] Регистрационный номер 0205490 выдан для произведения:
Кажуць людзі, што ў неба спрадвечнае
Адлятае, знікае жывая душа,
Ці з грахамі яна, ці бязгрэшная,
Перад богам у адказе яна.

Перад лёсам сваіх суайчыннікаў,
Перад дымам імкненняў, ідэй,
У сваей суці душа ж чалавечная,
Бо жыве для дюдзей, між людзей...

Душа непамерную мае цану
І прыгожай павінна быць,
Бо розумам правіць Бог,
Нам спрадечнае,-Быць, ці не быць?

Мір бязмерны ў сваёй супярэчнасці,
Няма дробязяў, важна ўсё,
А душа, гэта вогнішча ў вечнасці,
Побач з намі гарэць,- небыццё!


Фото автора. 
 
Рейтинг: +2 265 просмотров
Комментарии (2)
Евгений Перьминов # 31 марта 2014 в 18:30 0
c0137
Владимир Бобровничий # 1 апреля 2014 в 00:02 0
Очень рад знакомству!Спасибо, Евгений!
С уважением, Владимир.