ГлавнаяСтихиЛирикаФилософская → Дзвiн спогадiв

Дзвiн спогадiв

14 декабря 2011 - Саша Берест

Невже...в останнє
Вiдзвенiв у вухах,в серцi
I канув десь на дно
Дзвiн...
Тепер дзвiн спогадiв.
I намисто зiбране вже
Всiх формул
Теорем
Параграфiв...

А далi..?!
Далi шлях
Зле довгий i широкий
Тепер аж у перед
В очах несучи вогонь
Що запалав
Коли тримався маминої руки
Iще таким малим
Вiдтяв ти душу...
I на порiг поклав,
Поклав Храму знань
Натомiсть дзвiн той спогадiв
З собою на вiки ти забрав... 

© Copyright: Саша Берест, 2011

Регистрационный номер №0004533

от 14 декабря 2011

[Скрыть] Регистрационный номер 0004533 выдан для произведения:

Невже...в останнє
Вiдзвенiв у вухах,в серцi
I канув десь на дно
Дзвiн...
Тепер дзвiн спогадiв.
I намисто зiбране вже
Всiх формул
Теорем
Параграфiв...

А далi..?!
Далi шлях
Зле довгий i широкий
Тепер аж у перед
В очах несучи вогонь
Що запалав
Коли тримався маминої руки
Iще таким малим
Вiдтяв ти душу...
I на порiг поклав,
Поклав Храму знань
Натомiсть дзвiн той спогадiв
З собою на вiки ти забрав... 

 
Рейтинг: 0 378 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!